top of page

Reviews

IMG_9540.jpeg
IMG_9532 (1).jpeg

Jamie

Ik had de eer om met Ays live een reading te doen waarbij we uitgebreid mijn geboortehoroscoop hebben besproken.

Wat een lieverd is ze! Heel geduldig en telkens wanneer ik iets vroeg nam ze de tijd om er op te antwoorden.

Ook via Instragam benader ik haar vaak als ik iets wil weten of vragen en ze is altijd betrokken en eerlijk in haar antwoorden. Always such a good vibe.

Filiz

Mijn moonreading was met een woord: Fantastisch! Ays is gewoon met één woord een SCHAT! Ze weet heel goed waar ze het over heeft en verstaat haar vak uitstekend! Het mooiste van alles vind ik, dat Ays haar werk doet vanuit haar hart! Dat voel je gewoon. En als je iets niet weet of het is alleen al om te babbelen, dan kun je zonder enige twijfel gewoon bij haar terecht. Ze is er gewoon voor je!

Iris

Ik zelf heb de Big 3 Energy reading gedaan. Super gaaf om te lezen en zo kloppend! Maar er zijn ook andere readings! Als je interesse hebt zeker een aanrader!

Melissa

Moon Rose Mystic, wouw wat een fijne dame!! Ze is zo geduldig en heel lief! Vooral omdat het voor mij heel nieuw was. Ik was zo verrast van mijn Birth Chart. Dit was zo iets nieuws, maar tegelijkertijd ook zo bekend. Dit was namelijk mijn persoonlijkheid die Ays even kon opnoemen en dat terwijl ze mij niet kent! Al met al was het een bijzondere ervaring, ik voelde mij echt op mijn gemak. Dit omdat Ays echt haar tijd voor je neemt!

Anouk

Ik heb het zojuist helemaal doorgelezen. Het is oprecht alsof je me kent. Is heel bijzonder om dit allemaal te lezen. Het geeft ook een stukje bevestiging in veel dingen, dankjewel!

Linda

IIk heb vanmorgen met open mond zitten lezen !!!

Zo veel herkenning erin, dit had ik echt niet zo verwacht. Ben een beetje sprakeloos...

Ik ga je aanraden bij een aantal vriendinnen. Wil nu alleen maar meer weten en er meer over begrijpen!

bottom of page