top of page
IMG_9512_edited_edited.jpg

One Day Retreat

Step into your next level self! Ontsnap uit de drukte van je dagelijks leven, om het leven te kunnen leven waar je gelukkig van wordt. 

We gaan werken aan een verbeterde versie van jezelf die in lijn is met jouw innerlijke kracht.

Heb jij ook behoefte aan meer tijd voor jezelf? Heb jij soms de behoefte om te ontsnappen aan de drukte van de dag? Heb jij de behoefte om tot jezelf te komen? Om te ontspannen en relaxen, maar lukt dat niet? 

 

Kom dan op zondag 13 maart 2022 naar onze One Day Retreat waarbij je volledig kunt ontspannen, relaxen, ontmoeten met like-minded vrouwen en daarbij ook kennis opdoen!

 

House of Alice & Moon Rose Mystic organiseren deze dag om met vrouwen zoals jou door te brengen. Deze dag vol liefde draait om jou en om jou in lijn te brengen met jouw innerlijke wensen.

logoshouseofalice.jpg
IMG_9498.jpeg

Ays -

Founder van Moon Rose Mystic,

Astrologe, cacao facilitator i.o., moeder, partner en connected met spiritualiteit.

Mijn visie voor de One Day Retreat is dat deze dag volledig in het teken van jou staat gevuld met liefde en ontspanning.

 

Mijn doel is om jou te helpen om je innerlijke kracht te vinden door middel van de workshop Astrologie en de ontspannende activiteiten die we gaan doen.

fotomelissa.jpg

Melissa -

Founder van House of Alice.

Etherische olie-expert, 

oncologieverpleegkundige, moeder, vriendin.

 

Ik heb oog voor jouw essentie en wat jij belangrijk vindt, je kunt namelijk veel meer dan jij denkt.

Tijdens deze retreat gaan we op zoek naar de verbinding met jezelf, elkaar en de natuur. Ik geloof dat alles al in je zit! Tijdens deze dag mag alles ontstaan. Ik hoop je snel te zien.

Programma

10:00: Inloop

10:30: Welkomst cirkel - Een hart openende cacao ceremonie

11:30: Workshop: Etherische Oliën 101 - Inchecken in het moment

12:30: Lunch

13:15: Aromawalk - Use your senses

14:00: Workshop: Astrologie Basics 101

15:00: Reflectiemoment (werkboek bij inbegrepen)

16:00: Afsluitingscirkel

 

Toelichting op het programma

De dag beginnen we met een welkomst cirkel waarbij we een hart openende cacao ceremonie gaan doen. Cacao werd eeuwen geleden gebruikt als medicijn en staat bekend om haar vele voordelen voor de gezondheid. Cacao opent het hart met haar mineralen en voedingsstoffen en helpt jou loslaten.

 

In de Etherische oliën-workshop legt Melissa van House of Alice ons kort de voordelen van etherische oliën uit en gaan we samen inchecken in het moment. We gebruiken hier een drietal welzijnsbevorderende oliën bij en beoefenen mindfulness. No worries als je geen ervaring hebt met etherische oliën! Het wijst zich allemaal vanzelf. 

 

De biologische vegetarische lunch wordt speciaal voor ons verzorgd door de eigenaren van de Vleugelslag. 

 

Na de lunch gaan we een Aromawalk doen langs de Waal. De locatie ligt praktisch aan de Waal en is omringd met prachtige natuur. Even heerlijk uitwaaien en onze zintuigen openen door middel van etherische oliën. 

 

De workshop Astrologie Basics 101 wordt verzorgd door Ays van Moon Rose Mystic. Astrologie is een spirituele tool wat je kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen. Ays neemt ons in de workshop mee door het heelal en legt de basis uit van een astrologie birth chart. Met deze informatie kun je na de retreat met je eigen birth chart aan de slag.

 

Na alle workshops en activiteiten hebben we een moment om alle inzichten en informatie op te schrijven in een werkboek die wij voor jullie hebben gemaakt. Dit reflectiemoment kun je gezamenlijk met iemand of alleen doen op het terrein van de Vleugelslag (Binnen, in de tuin of op het terras).

 

Aan het einde van de dag komen we bij elkaar en delen we onze inzichten, ervaringen en sluiten we de dag af. Wij sturen je volledig ontspannen naar huis, met veel inzichten en een goed gevulde goodiebox!

De waarde van de box alleen al is € 75!

Locatie: De Vleugelslag in Herwijnen

De One Day Retreat wordt georganiseerd op een uniek en authentieke locatie de Vleugelslag. Dit is een authentieke, historische boerderij uit de 18e eeuw dat door de eigenaren is omgebouwd tot een unieke retreat- en vergaderlocatie. De locatie is volledig energieneutraal, omringd met natuur en is gelegen aan de Waal. Wij hebben op 13 maart 2022 exclusieve toegang tot alle binnen- en buitenruimten. Er is voldoende parkeerruimte bij de locatie.

 

Wij hebben gekozen voor de Vleugelslag vanwege de centrale ligging, omringd door volledige rust, de fijne energie op de locatie en de vriendelijke eigenaren (support your locals!).

De Vleugelslag
Waaldijk 18
4171CE Herwijnen
www.devleugelslag.nl 

Inschrijven

 

Schrijf je in voor de One Day Retreat op 13 maart 2022.

 

Maak nu gebruik van de Early Bird prijs van € 94,- i.p.v. € 111,-.

 

Let op: er zijn maar 8 plekken!

 

Bij de prijs inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie, (verse) thee, water en de beschikbare frisdrank

  • De lunch en versnaperingen zoals fruit en zoetigheid

  • Het werkboek & de goodiebox

Wil jij betalen in twee termijnen? Mail dan naar info@moonrosemystic.com

De volledige betaling moet dan op uiterlijk 5 maart 2022 binnen zijn.

Klik hier voor het annuleringsbeleid.

 

Zien wij jou op 13 maart 2022?

bottom of page