top of page

This website is under construction
 

IMG_9506_edited_edited.jpg

Spirituality & Astrology with Love

MOON ROSE MYSTIC

1:1 cosmic coaching

Groeien, Leren en Bloeien. Wil jij stappen in de energie van jouw next level self? Wil jij tot jouw volledige potentie leven en jouw droomleven manifesteren? Jouw wensen en dromen in lijn brengen met de werkelijkheid? 

Neem deel aan het coachingstraject 1:1 Cosmic Coaching. Hèt coachingstraject waarmee jij in drie maanden gaat bloeien tot je next level self. Hèt traject waarmee jij je innerlijke kracht en jouw volledige potentie gaat versterken.

Work with the mystical wonders of Spirituality

Mijn doel is om jou mee te nemen op een rondreis door het heelal en kosmos. Om jou de kracht en energie te laten voelen.

Mijn stijl is om de complexiteit van astrologie op een begrijpelijke en luchtige manier aan jou uit te leggen.

 

De HOE en WAAROM probeer ik hierbij zoveel mogelijk uit te leggen, zodat jij niet alleen de betekenis begrijpt van jouw Birth Chart, maar ook waarom dat zich zo manifesteert. 

Ik help en begeleid je richting zelf-acceptatie en zelf-liefde door middel van astrologie en spiritualiteit.​​

IMG_9664 (1).jpeg
unnamed (1).png
IMG_9672 (1).jpeg
Let your Soul blossom into alignment with your True self

Hi! Ik ben Ays en ik ben de Astrologe van Moon Rose Mystic.

Astrologie heeft mij geholpen mijzelf beter te leren begrijpen. Spirituele practices helpen mij om in ontwikkeling te blijven. Daarnaast ervaar ik meer rust en regelmaat in mijn dagen als vrouw en als moeder door dagelijks spiritualiteit te praktiseren.

Ik help vrouwen richting Zelf-acceptatie en Zelf-liefde doormiddel van Astrologie en Spiritualiteit. Hierbij kun je denken aan astrologische birth chart readings, leven met de maanstanden, begeleiding met schaduwwerk en meer.

We are stars wrapped in skin, 
The light you have been seeking has always been within
-Rumi

bottom of page