top of page

FAQ

Op deze pagina vindt je de Frequently Asked Questions en onze Algemene voorwaarden - Privacy & annuleringsbeleid.

Annuleringsbeleid

Retreats

Annuleren is mogelijk als volgt:

Uiterlijk één maand of eerder voor de datum van de retreat annuleren = 100% van het aankoopbedrag terug.

Uiterlijk twee weken tot een maand voor de datum van de retreat annuleren = 50% van het aankoopbedrag terug.

Binnen twee weken voor de datum van de retreat kunnen we uw betaling niet teruggeven vanwege de voorbereidingen en (aan)betalingen aan de locatie. 

Indien de retreat niet door kan gaan vanwege pandemie-maatregelen vanuit de overheid wordt er een passende oplossing aangeboden aan de deelnemers.

Readings

  • Na het boeken van een astrologie-reading is het mogelijk om binnen 48 uur te annuleren en de betaling 100% terug te krijgen. Na 48 uur is Moon Rose Mystic begonnen met de voorbereiding en het bestuderen van de Birth Chart en is het niet meer mogelijk om de betaling terug te krijgen wanneer u zelf annuleert.

  • Na het ontvangen van een PDF-document of Zoom-call is het niet mogelijk om uw betaling terug te krijgen. Dit in verband met de voorbereiding en het bestuderen van de Birth Chart. Ook heeft u dan een PDF-document of Zoom-call ontvangen waarin de informatie staat of is gegeven dat niet meer te retouren is.

  • Indien Moon Rose Mystic de bestelling niet kan opleveren ontvangt u het aankoopbedrag terug.

Producten

  • Voor annuleringsbeleid of retourbeleid voor producten verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden hierboven. Momenteel bieden wij enkel online services aan.

bottom of page