top of page

E-book

IMG_9882.jpeg

Inschrijven e-book

Tekst + uitleg wat zit er in e-book

Waarom de naam

Moon Rose Mystic?

MOON: Mijn volledige naam is Aysegul. De letterlijke vertaling van mijn volledige naam is MAAN - ROOS. Daarnaast ben ik een ware Moon-lover.

ROSE: De spirituele betekenis van volledige mijn naam is bloeiende roos of moeder der rozen.

MYSTIC: Spiritualiteit is niet alleen astrologie. Er is zo veel meer in de mystieke wereld van spiritualiteit, waardoor ik heb gekozen voor Mystic als aanvulling op mijn naam.

Hieruit is Moon Rose Mystic ontstaan.

IMG_9512.jpeg
IMG_9485 (1).jpeg

Get to know me -

Astrology style

 

Mijn Weegschaal-ascendant kun je herkennen aan de zachte Venusiaanse kleuren op mijn website en mijn Instagram. Deze plaatsing maakt mij rechtvaardig, en gebalanceerd. Een schaduwzijde van Weegschaal-energie is dat je een People Pleaser kunt zijn. Met dit inzicht heb ik destijds actieve stappen gezet om mijzelf te prioriteren.

Met mijn Zon in Boogschutter ben ik enthousiast, direct en open-minded. Ik ben een non-judgmental vriendin en ben er graag voor anderen. Niets is mij te gek.

Boogschutter-energie maakt mij nieuwsgierig om alles uit te pluizen en dat doe ik ook in mijn readings. Met deze energie maak ik graag de complexe astrologie gangbaar voor iedereen, door mijn heldere en begrijpelijke uitleg. Boogschutter energie maakt mij ook spiritueel ingesteld en daarom heb ik veel affiniteit met wat ik doe.

De Maan in Stier maakt mij praktisch ingesteld, stabiel en creatief. Deze plaatsing maakt dat ik graag voor anderen wil zorgen.

Ik kook en eet graag. Ik kom niet in beweging als het niet goed voelt en ik houd van gezelligheid en warmte.

Mijn favoriete plaatsing is Venus in Schorpioen. Dit maakt mij serieus en diepgaand. Ik leg contacten op een dieper niveau en houd niet van oppervlakkigheid. Liefde ervaar ik intens. Ik houd van diepe gesprekken en transformatie. Dit maakt ook waarom ik affiniteit heb met inner work. Ik help jou met het ondervinden van je schaduw en help jou bij je persoonlijke transformatie.

​Meer weten over jouw eigen Birth Chart? 

bottom of page